Schildersbedrijf in Steenwijk

 

Schildersbedrijf Steenwijk? Als professioneel schildersbedrijf in Steenwijk met jarenlange ervaring zorgen wij dat u uitstekend geholpen wordt met al uw schilderwerken. Heeft u binnen- en buitenschilderwerk, is er onderhoud nodig of wilt u verf en kleuradvies? Dan kun u bij deze schilder terecht. Ik lever zowel voor particulieren en bedrijven uitstekend werk af.

Bij mij kunt u erop rekenen dat de klus netjes wordt geklaard. Geen vingerafdrukken op uw trapleuning of vlekken op uw vast tapijt; alles word schoon achtergelaten. Ik werk al jarenlang in de schilderssector en ontwikkelde daarbij een efficiƫnte methode waarbij u zeker kunt zijn van een mooi resultaat.

 

Schildersbedrijf Steenwijk
Schildersbedrijf Steenwijk

 

U kunt Van Lingen Schilderwerken onder andere inschakelen voor:

  • Verf- en kleuradvies
  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Glasvezelbehang
  • Spuitwerkzaamheden (airless)
  • Nieuwbouw
  • Houtrotreparatie
  • Onderhoud

 

Schildersbedrijf Steenwijk
Schildersbedrijf Steenwijk

 

Ervaren schildersbedrijf Steenwijk

 

Van Lingen Schilderwerken in Steenwijk is een professioneel schildersbedrijf dat uw werkzaamheden tot in de puntjes verzorgd. Als schilder maak ik enkel gebruik van hoge kwaliteit verf van gerenommeerde merken als Sigma, Sikkens en Wijzonol. Deze breng ik aan met behulp van hoogwaardige verfsystemen. Van Lingen Schilderwerken is een ervaren schildersbedrijf dat zorgt dat uw woning of bedrijfspand met de grootste zorg wordt behandeld. Aarzel niet mijn hulp in te schakelen en ik zorg dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

 

Neem meteen contact op met Schildersbedrijf in Steenwijk

 

Om de hulp van Van Lingen Schilderwerken in te schakelen door contact met mij op te nemen. Bel hiervoor met 06-52 53 42 65 of stuur een e-mail naar info@vanlingenschilderwerken.nl. Ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden of om direct een afspraak te maken!

Van Lingen Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring. Ik werk van Vledderveen tot Assen, Drachten, Heerenveen, Meppel, Steenwijk en Wolvega.

Een eigen woning of bedrijfspand is een kostbaar bezit en daar bent u natuurlijk zuinig op. Bij goed schilderwerk en onderhoud zult u als particulier merken dat u waarde van de woning zal toenemen.Voor mij is vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid de kern begrippen zijn om uw woning of pand te wapenen tegen verval. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pak ik uw woning of pand aan. Ik werk met bekende verftopmerken, zoals Sigma, Sikkens en Wijzonol. Spreekt deze werkwijze u aan, neem dan contact met mij op voor nadere kennismaking