Schildersbedrijf in Meppel

 

Schildersbedrijf Meppel nodig? Schakel schildersbedrijf Van Lingen in voor al uw schilderswerk in Meppel en wees zeker van professioneel resultaat. Ik heb jarenlange ervaring en help u graag met uw binnen- en buitenschilderwerk. Ook voor onderhoud, verf- en kleuradvies en meer nodig ik u uit om contact met mij op te nemen!

Aarzel niet om contact op te nemen, dan nemen wij samen de mogelijkheden door. Vervolgens ga ik aan de slag en wordt alles tot in de puntjes verzorgd.

 

Schildersbedrijf Meppel
Schildersbedrijf Meppel

 

U kunt Van Lingen Schilderwerken onder andere inschakelen voor:

  • Verf- en kleuradvies
  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Houtrotreparatie
  • Spuitwerkzaamheden (airless)
  • Onderhoud
  • Glasvezelbehang
  • Nieuwbouw

 

Schildersbedrijf Meppel
Schildersbedrijf Meppel

 

Schildersbedrijf Van Lingen Schilderwerken helpt u in Meppel!

 

Als schildersbedrijf staat Van Lingen Schilderwerken in Meppel klaar om u te helpen. Als schilder wordt er alleen gebruik gemaakt van hoge kwaliteit verf van gerenommeerde merken als Sigma, Sikkens en Wijzonol. Door de hoogwaardige verfsystemen wordt de verf ook optimaal aangebracht. Van Lingen Schilderwerken is een ervaren schildersbedrijf die zorgt dat uw woning of bedrijfspand met de grootste zorg wordt behandeld. Kwaliteit, service en duurzaamheid zijn kern begrippen om uw pand of woning te wapenen tegen verval. Airless verfspuiten is ook geen probleem.

 

Neem contact op met Schildersbedrijf Meppel

 

Om geholpen worden met uw schilderwerk dan kunt u de hulp van Van Lingen Schilderwerken inschakelen. Aarzel niet om hiervoor te bellen. Dit doet u naar 06-52 53 42 65. U kunt ook een e-mail naar info@vanlingenschilderwerken.nl sturen. Ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden of om direct een afspraak te maken!

Van Lingen Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring. Ik werk van Vledderveen tot Assen, Drachten, Heerenveen, Meppel, Steenwijk en Wolvega.

Een eigen woning of bedrijfspand is een kostbaar bezit en daar bent u natuurlijk zuinig op. Bij goed schilderwerk en onderhoud zult u als particulier merken dat u waarde van de woning zal toenemen.Voor mij is vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid de kern begrippen zijn om uw woning of pand te wapenen tegen verval. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pak ik uw woning of pand aan. Ik werk met bekende verftopmerken, zoals Sigma, Sikkens en Wijzonol. Spreekt deze werkwijze u aan, neem dan contact met mij op voor nadere kennismaking