Schildersbedrijf staat voor u klaar in Heerenveen

 

Schildersbedrijf Heerenveen? Met schildersbedrijf Van Lingen in Heerenveen bent u altijd zeker van een prachtig eindresultaat. Wordt uitstekend geholpen met uw binnen- en buitenschilderwerk. Ook voor onderhoud, verf-, kleuradvies en meer nodig ik u uit om contact met mij op te nemen! U bent van harte welkom om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden door te nemen. Ik zorg dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Uw klus is mijn uitdaging.

Schildersbedrijf Heerenveen
Schildersbedrijf Heerenveen

 

U kunt Van Lingen Schilderwerken onder andere inschakelen voor:

 

  • Verf- en kleuradvies
  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Glasvezelbehang
  • Nieuwbouw
  • Houtrotreparatie
  • Onderhoud
  • Spuitwerkzaamheden (airless)

 

Schildersbedrijf Heerenveen
Schildersbedrijf Heerenveen

 

Van Lingen Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring. Ik werk van Vledderveen tot Assen, Drachten, Heerenveen, Meppel, Steenwijk en Wolvega.

Een eigen woning of bedrijfspand is een kostbaar bezit en daar bent u natuurlijk zuinig op. Bij goed schilderwerk en onderhoud zult u als particulier merken dat u waarde van de woning zal toenemen.Voor mij is vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid de kern begrippen zijn om uw woning of pand te wapenen tegen verval. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pak ik uw woning of pand aan. Ik werk met bekende verftopmerken, zoals Sigma, Sikkens en Wijzonol. Spreekt deze werkwijze u aan, neem dan contact met mij op voor nadere kennismaking

Schildersbedrijf in Heerenveen staat bekend voor kwaliteit

Schildersbedrijf Van Lingen in Heerenveen maakt als schilder alleen gebruik van hoge kwaliteit verf van gerenommeerde merken als Sigma, Sikkens en Wijzonol. Ik zorg dat het door middel van hoogwaardige verfsystemen wordt gebruikt. Van Lingen Schilderwerken is een ervaren schildersbedrijf die zorgt dat uw woning of bedrijfspand met de grootste zorg wordt behandeld. U bent welkom om mijn hulp in te schakelen. Ik zorg dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

 

IMG-20160607-WA0001

 

Maak een afspraak met schildersbedrijf Heerenveen

 

Schildersbedrijf in Heerenveen helpt u graag met al uw schilderwerken. Wanneer u geholpen wilt worden met uw schilderwerk dan kunt u de hulp van Van Lingen Schilderwerken inschakelen. Neem hiervoor contact met mij op. Bel daarom met 06-52 53 42 65 of stuur een e-mail naar info@vanlingenschilderwerken.nl. Ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden of om direct een afspraak te maken!