Schilder in Steenwijk

 

Schilder Steenwijk nodig? Schakel schilder Van Lingen in Steenwijk in voor uw schildersklussen. Als professioneel schildersbedrijf wordt u uitstekend geholpen met uw binnen- en buitenschilderwerk. Van Lingen Schilderwerken heeft reeds jarenlange ervaren. U kunt ook bij mij terecht voor onderhoud, verf- en kleuradvies. Ik luister naar uw wensen en werk alles tot in de puntjes af.

 

Schilder Steenwijk
Schilder Steenwijk

 

U kunt Van Lingen Schilderwerken onder andere inschakelen voor:

  • Verf- en kleuradvies
  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Glasvezelbehang
  • Nieuwbouw
  • Houtrotreparatie
  • Onderhoud
  • Spuitwerkzaamheden (airless)

 

Schilder Steenwijk
Schilder Steenwijk

 

Neem met mij contact op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Schilder Steenwijk gebruikt alleen hoge kwaliteit verf

 

Schilder Van Lingen in Steenwijk maakt alleen gebruik van hoge kwaliteit verf van gerenommeerde merken als Sigma, Sikkens en Wijzonol. Als ervaren schildersbedrijf zorg ik dat uw woning of bedrijfspand met de grootste zorg wordt behandeld door gebruik van hoogwaardige verfsystemen. schakel mijn hulp in en u bent er zeker van dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

 

Schakel schilder in Steenwijk in

 

Wanneer hulp wilt met uw schilderwerk schakel dan mijn hulp in. Neem contact met mij op via 0652534265 of stuur een e-mail naar info@vanlingenschilderwerken.nl. Ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden of om direct een afspraak te maken!

Van Lingen Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring. Ik werk van Vledderveen tot Assen, Drachten, Heerenveen, Meppel, Steenwijk en Wolvega.

Een eigen woning of bedrijfspand is een kostbaar bezit en daar bent u natuurlijk zuinig op. Bij goed schilderwerk en onderhoud zult u als particulier merken dat u waarde van de woning zal toenemen.Voor mij is vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid de kern begrippen zijn om uw woning of pand te wapenen tegen verval. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pak ik uw woning of pand aan. Ik werk met bekende verftopmerken, zoals Sigma, Sikkens en Wijzonol. Spreekt deze werkwijze u aan, neem dan contact met mij op voor nadere kennismaking