Schilder Meppel

 

Schilder Meppel nodig? Schakel een schilder in voor al uw kluswerk in Meppel. Wees zeker van kwaliteitsresultaat met de hulp van een professioneel schildersbedrijf. Wanneer u van plan bent om kleine of grote schilderwerkzaamheden uit te voeren, dan is het verstandig om een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring in te schakelen.

Hiervoor kunt u in Meppel terecht. Ik zorg dat u uitstekend wordt geholpen met uw binnen- en buitenschilderwerk. Ook voor onderhoud, verf-, kleuradvies en meer nodig ik u uit om contact met mij op te nemen! Aarzel niet om met mij de mogelijkheden door te nemen. Alles wordt hierna door mij tot in de puntjes verzorgd.

 

schilder meppel
schilder meppel

 

U kunt Van Lingen Schilderwerken onder andere inschakelen voor:

  • Verf- en kleuradvies
  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Houtrotreparatie
  • Spuitwerkzaamheden (airless)
  • Onderhoud
  • Glasvezelbehang
  • Nieuwbouw

 

Schilder Meppel zorgt voor kwaliteit, service en duurzaamheid

 

Als schildersbedrijf staat Van Lingen Schilderwerken klaar om u te helpen. Als schilder wordt er alleen gebruik gemaakt van hoge kwaliteit verf van gerenommeerde merken als Sigma, Sikkens en Wijzonol. Door de hoogwaardige verfsystemen wordt de verf ook optimaal aangebracht. Van Lingen Schilderwerken is een ervaren schildersbedrijf die zorgt dat uw woning of bedrijfspand met de grootste zorg wordt behandeld. Kwaliteit, service en duurzaamheid zijn kern begrippen om uw pand of woning te wapenen tegen verval. Airless verfspuiten is ook geen probleem.

 

Schilder Meppel
Schilder Meppel

 

Schakel schilder Van Lingen uit Meppel in

 

Om geholpen worden met uw schilderwerk dan kunt u de hulp van Van Lingen Schilderwerken inschakelen. Aarzel niet om hiervoor te bellen. Dit doet u naar 06-52 53 42 65. U kunt ook een e-mail naar info@vanlingenschilderwerken.nl sturen. Ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden of om direct een afspraak te maken!

Van Lingen Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring. Ik werk van Vledderveen tot Assen, Drachten, Heerenveen, Meppel, Steenwijk en Wolvega.

Een eigen woning of bedrijfspand is een kostbaar bezit en daar bent u natuurlijk zuinig op. Bij goed schilderwerk en onderhoud zult u als particulier merken dat u waarde van de woning zal toenemen.Voor mij is vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid de kern begrippen zijn om uw woning of pand te wapenen tegen verval. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pak ik uw woning of pand aan. Ik werk met bekende verftopmerken, zoals Sigma, Sikkens en Wijzonol. Spreekt deze werkwijze u aan, neem dan contact met mij op voor nadere kennismaking