Schilder Gorredijk gezocht? Van Lingen Schilderwerken is er voor u!

.

schilder gorredijk
schilder gorredijk

.

Schilder Gorredijk? bij Van Lingen Schilderwerken bent u aan het goede adres. Zowel voor particulieren als bedrijven zorgen wij voor kwaliteitsschilderwerk waarbij alles netjes afgewerkt worden.

Eerst luisteren wij met aandacht naar uw wensen, wij bepalen samen de mogelijkheden en vervolgens ga ik netjes aan de slag. Geen vlekken op uw vast tapijt of vingerafdrukken op uw trapleuning, bij mij bent u zeker van een professionele werkwijze. Dankzij mijn jarenlange ervaring heb ik een efficiƫnte aanpak waarbij u uw schilderwerk zonder zorgen uit handen kunt geven.

Behalve het gewone binnen- en buitenschilderwerk kunt u mij ook inschakelen voor het verven van uw trap, airless/latex spuiten, wandafwerking, deuren verven of zelf het behangen van uw kamers.

 

Daarnaast kunt u mij inschakelen voor:

  • Nieuwbouw schilderwerk
  • Spuitwerkzaamheden (airless)
  • Houtrotreparatie
  • Onderhoud
  • Verf- en kleuradvies
  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Glasvezelbehang

 

Schilder Gorredijk
Schilder Gorredijk

Neem meteen contact op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken.

 

Schilder Gorredijk werkt met grote zorg

 

Schilder Van Lingen begrijpt als ervaren schilder in Gorredijk uiterst goed dat uw bedrijfspand of woning een kostbaar bezit is. Daarom werk ik netjes en met grote zorg. Ik maak alleen gebruik van verf van de hoogste kwaliteit -Sigma- en hoogwaardige verfsystemen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een mooi resultaat.

Afspraak maken met schilder in Gorredijk

 

Neem meteen contact op met deze schilder in Gorredijk om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie? Dan kunt u mij altijd bellen of mailen, ik sta altijd voor u klaar!

 

Winterkorting

 

Voor particulieren en bedrijven hanteer ik een kortingsregeling om het ‘s winters laten schilderen van uw woning of bedrijfspand te stimuleren, op deze manier betaal ik dus mee aan een nieuw en fris uiterlijk van uw woning of bedrijfspand.