Schilder Eelde

 

Schilder Eelde nodig? Een ervaren schilder voor uw kluswerk in Eelde vindt u bij Van Lingen Schilderwerken. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven en wij leveren steeds netjes afgewerkt kwaliteitsschilderwerk. In een eerste afspraak luisteren wij met aandacht naar uw wensen, vervolgens bepalen we samen wat er mogelijk is en natuurlijk gaan wij nadien netjes aan de slag.

Bij ons krijgt u geen vlekken op uw tapijt of vingerafdrukken op uw trapleuning, u kunt zeker zijn van een professionele aanpak. Tijdens mijn jarenlange werkzaamheden ontwikkelde ik een efficiƫnte methode zodat u zonder zorgen uw schilderwerk over kunt dragen.

 

Schilder Eelde
Schilder Eelde

 

Naast binnen- en buitenschilderwerk kunt u mij ook inschakelen voor het verven van uw trap, airless/latex spuiten, wandafwerking, deuren verven of zelf het behangen van uw kamers.

  • Onderhoud
  • Verf- en kleuradvies
  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Glasvezelbehang
  • Nieuwbouw schilderwerk
  • Spuitwerkzaamheden (airless)
  • Houtrotreparatie

 

Bel meteen om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken.

 

Schilder Eelde werkt met grote zorg

 

Schilder Van Lingen werkt netjes en met grote zorg want als ervaren schilder in Eelde begrijpt hij uiterst goed dat uw bedrijfspand of woning een kostbaar bezit is. U bent altijd verzekerd van een mooi eindresultaat omdat schilder Van Lingen alleen gebruik maakt van verf van de hoogste kwaliteit -Sigma- en hoogwaardige verfsystemen.

 

Maak afspraak met schilder in Eelde

 

Neem meteen contact op met deze schilder in Eelde om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie? Dan kunt u mij altijd bellen of mailen.

Van Lingen Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring. Ik werk van Vledderveen tot Assen, Drachten, Heerenveen, Meppel, Steenwijk en Wolvega.

Een eigen woning of bedrijfspand is een kostbaar bezit en daar bent u natuurlijk zuinig op. Bij goed schilderwerk en onderhoud zult u als particulier merken dat u waarde van de woning zal toenemen.Voor mij is vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid de kern begrippen zijn om uw woning of pand te wapenen tegen verval. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pak ik uw woning of pand aan. Ik werk met bekende verftopmerken, zoals Sigma, Sikkens en Wijzonol. Spreekt deze werkwijze u aan, neem dan contact met mij op voor nadere kennismaking