Zoekt u een schilder met jarenlange ervaring in Drachten?

 

Schilder Drachten nodig? Een ervaren schilder die de schilderwerkzaamheden in Drachten voor u kan verzorgen? Dan bent u van harte welkom contact op te nemen met Van Lingen Schilderwerken. Als professionele schilder met jarenlange ervaring kan ik u uitstekend helpen met onder andere binnen- en buitenschilderwerk, onderhoud, verf en kleuradvies en meer! U bent van harte welkom om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden door te nemen.

 

Schilder Drachten
Schilder Drachten

 

Schilder in Drachten zorgt voor kwaliteit

 

Van Lingen Schilderwerken is een ervaren schilder dat heel goed snapt dat uw woning of bedrijfspand een kostbaar bezit is en daarom met de beste zorg wordt behandeld. Van Lingen Schilderwerken zorgt dat uw werkzaamheden tot in de puntjes worden verzorgd. Om hier voor te zorgen werk ik alleen met de uitstekende verf van topmerken als Sigma, Sikkens en Wijzonol  en hoogwaardige verfsystemen.  Ik ga voor u in Drachten aan de slag en zorg dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

 

Schilder Drachten
Schilder Drachten

 

U kunt Van Lingen Schilderwerken onder andere inschakelen voor:

  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Spuitwerkzaamheden (airless)
  • Glasvezelbehang
  • Verf- en kleuradvies
  • Nieuwbouw
  • Houtrotreparatie
  • Onderhoud

Schakel de hulp in van deze schilder Drachten

 

Van Lingen Schilderwerken staat voor u klaar wanneer u contact met mij opneemt. Dit kan hiervoor  bellen met 0652534265 maar het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@vanlingenschilderwerken.nl. Ik help u graag met het beantwoorden van uw vragen of het maken van een afspraak!

Van Lingen Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring. Ik werk van Vledderveen tot Assen, Drachten, Heerenveen, Meppel, Steenwijk en Wolvega.

Een eigen woning of bedrijfspand is een kostbaar bezit en daar bent u natuurlijk zuinig op. Bij goed schilderwerk en onderhoud zult u als particulier merken dat u waarde van de woning zal toenemen.Voor mij is vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid de kern begrippen zijn om uw woning of pand te wapenen tegen verval. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pak ik uw woning of pand aan. Ik werk met bekende verftopmerken, zoals Sigma, Sikkens en Wijzonol. Spreekt deze werkwijze u aan, neem dan contact met mij op voor nadere kennismaking