Schilder Assen

 

Schilder Assen gezocht? Wanneer u zoekt naar een ervaren schilder voor uw werkzaamheden in Assen bent u van harte welkom contact op te nemen met Van Lingen Schilderwerken. Ik ben een professionele schilder met jarenlange ervaring als het aankomt op onder andere binnen- en buitenschilderwerk, onderhoud, verf en kleuradvies en meer! Aarzel niet contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

schilder assen
schilder assen

Deze schilder in Assen verzorgt alles tot in de puntjes

 

Van Lingen Schilderwerken snapt als ervaren schilder in Assen heel goed dat uw woning of bedrijfspand een kostbaar bezit is en daarom met uiterste zorg moet worden behandeld. Om te zorgen dat uw werkzaamheden tot in de puntjes worden verzorgd, werk ik alleen met de hoogste kwaliteit verf en hoogwaardige verfsystemen.  Door als één van de beste schilders actief in Assen voor u aan de slag te gaan, zorg ik dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

U kunt Van Lingen Schilderwerken onder andere inschakelen voor:

  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Glasvezelbehang
  • Nieuwbouw
  • Spuitwerkzaamheden (airless)
  • Houtrotreparatie
  • Onderhoud
  • Verf- en kleuradvies

 

Schilder Assen
Schilder Assen

 

Schakel schilder Assen in

 

Heeft u klussen voor een schilder in Assen? Om de hulp van Van Lingen Schilderwerken in te schakelen neemt u contact met mij op. Ik help u graag met het beantwoorden van uw vragen of het maken van een afspraak!

Van Lingen Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring. Ik werk van Vledderveen tot Assen, Drachten, Heerenveen, Meppel, Steenwijk en Wolvega.

Een eigen woning of bedrijfspand is een kostbaar bezit en daar bent u natuurlijk zuinig op. Bij goed schilderwerk en onderhoud zult u als particulier merken dat u waarde van de woning zal toenemen.Voor mij is vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid de kern begrippen zijn om uw woning of pand te wapenen tegen verval. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pak ik uw woning of pand aan. Ik werk met bekende verftopmerken, zoals Sigma, Sikkens en Wijzonol. Spreekt deze werkwijze u aan, neem dan contact met mij op voor nadere kennismaking